3. Çukurova Kitap Fuarı Geliyoorrr.

Bu sene 3.sü düzenlenecek olan Çukurova Kitap Fuarına yine her zaman ki gibi büyük bir katılımın olması bekleniyor. Geçen sene 200 bin dolaylarında ziyaretçi toplayan Kitap Fuarı bu sene de yine epey kalabalık ve eğlenceli geçecek gibi görünüyor. Adana'mıza gelecek olan yüzlerce yerli yazar-çizer ve dışardan gelip stantlarını bu fuar da sergilemek isteyen yayınevleri bu güzel memleketi hem tanıma imkanına sahip olacaklar hemde tarihi ve kültürü hakkında bilgi edineceklerdir. Memleketin imajı bu zaman dilimi içerisinde daha bir önemlidir, buraya gelen kişilerin geri gittikleri yerde Adana hakkında kötü bir söz sarf etmemeleri çoğu Adana'lı tarafından edilen temennileridir. Tarihi ve kültürel tanıtımın yanı sıra Adana ekonomisi içinde büyük önem taşır bu fuar, misal daha bir şenlenecektir oteller, cafeler, restoranlar, magazalar ve eğlence merkezleri.

Geçen sene bende ziyaretçiler arasındaydım, sanırım 4 ayrı gün gitmiştim değişik kitaplar edindim, kurumların ve kişilerin resim sergileriyle karşılaştım, panellerde bulundum, bilgi edindim bilgilerimi paylaştım ve bir çok güler yüzlü polis gördüm e daha ne olsun ki :) Bu sene de gitmeyi çok istiyorum. Hem fuara giden kişi sayısını çoğaltmak için hem de bir kaç kitap edinmek için..

Katılmak isteyenler aşağıdaki linkten imza ve panel programlarına bakabilirler.
http://www.adanapark.com/etkinlikler/aktivite/cukurova-3-kitap-fuari